Om

Jakob Lund er underviser, kropsterapeut og foredragsholder. Han er født i 1971 i Holte nord for København, hvorfra han idag bor og driver sin virksomhed.

I år 2000 grundlagde Jakob organisationen Breathe SMART, hvis mål er at formidle åndedræts- og meditationsteknikkker, som vej til at skabe positive livsforandringer.

Fundamentet for Jakobs virke er en viden og metode, hentet direkte fra gammel østlig tradition, suppleret og understøttet af en mere vestlig orienteret forskningstilgang, hvor dokumentation og effektmåling er i fokus.

Jakobs indsats og arbejde er særligt målrettet samfundets marginaliserede og socialt udsatte mennesker, som misbrugere og kriminelle, Breathe SMART har for eksempel siden år 2003 haft et fast samarbejde med den danske kriminalforsorg. Derudover afholder han kurser og foredrag i Danmark og rejser ofte ud i verden og starter fængselsprojekter op. Dette har blandt andet bragt ham til Brasilien, Marokko og senest Tyrkiet. For nyligt er Jakob begyndt at arbejde med grupper af danske traumatiserede krigsveteraner.

Du kan se meget mere om Jakobs arbejde under I Medierne.